Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 24-10-2002
Berichten van donderdag 24-10
Martin Panman

Aanrijding met ree

ANLOO Op 24 oktober reed een 35 jarige man op de N34 een reegeit aan. De ree heeft het niet overleefd en werd door Rijkswaterstaat verwijderd. De bestuurder had zelf niks, maar zijn auto had wel schade.

Auto inbraak

ZUIDLAREN
Op 24 oktober werd in Zuidlaren ingebroken in een drietal personenautos. Dit gebeurde in de Julianalaan, Ebbingekamp en Havezathelaan .Uit de autos werden de autoradios meegenomen. De eigenaren deden aangifte.

Auto tegen boom

FLUITENBERG - Op 24 oktober reed een 37 jarige man uit Hoogeveen op de Domeinweg tegen een boom. Het is niet duidelijk hoe de man van de weg is geraakt. De brandweer is ter plekke gekomen en heeft de bestuurden uit de auto gehaald. De man is ter controle naar het ziekenhuis in Hoogeveen gebracht.

VALTHERMOND Op het kruispunt op het Zuiderdiep met Valtherblokkenzuid reed vandaag een man tegen een boom. Een 39 jarige man uit Nieuw Weerdinge reed de kruising op en zag daarbij een auto niet aankomen. Deze 39 jarige bestuurder uit Valthermond probeerde de auto te ontwijken en reed tegen een boom en kwam daarna tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De man is ter plekke behandeld door ambulancemedewerkers, omdat hij last had van nekklachten. De auto van de besturder is Total loss.