Politie IJsselland
Persinformatie politie IJsselland

Dagrapport Pers IJsseldelta

van Donderdag24-okt-2002

door : Wim Dierkx

piket: 038-4963891 (Rein Kloppenburg)


---
Man aangehouden voor winkeldiefstal

KAMPEN - Gistermiddag is een 32-jarige man uit Zwolle aangehouden oor diefstal uit een supermarkt aan de Lovinkstraat. Daarbij nam hij een aantal flessen shampoo en toiletsprays weg ter waarde van ongeveer ¤ 50,00. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.



Aanhouding voor diefstal trainingspak

KAMPEN - Gisterenmiddag is een 16-jarige jongen uit Zwolle, door medewerkers van een sportzaak aan de Oudestraat, aangehouden voor de diefstal van een trainingspak. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De knaap was dit jaar voor de vierde keer aangehouden voor winkeldiefstal.



Brand door oververhitting wasdroger

KAMPEN - Gisteren rond het middaguur brak brand uit aan boord van een afgemeerd schip aan de IJsselkade. De brand was veroorzaak door een oververhitte wasdroger. De brandweer bluste de brand. Over de omvang van de schade is niets naders bekend geworden. De brand werd ontdekt door medewerkers in een nabijgelegen kantoorpand.



Verlichtingscontroles

KAMPEN - Op diverse locaties in de stad werd gisteravond door de politie gecontroleerd op de verlichting van fietsen. Van 11 fietsen bleek de verlichting niet orde te zijn. De bestuurders kregen hiervoor een bekeuring.



Einde dagrapport Pers IJsseldelta