Leefbaar Nederland

Beste mensen,

De aandacht die de pers nu heeft voor de gesprekken die Jan Jetten en Fred Teeven voeren met de heren Heinsbroek en Nagel, leiden tot tal van speculaties en vragen. Ik zou u willen oproepen die vragen voorlopig allemaal naast u neer te leggen, en het congres van zondag eens af te wachten. Daar worden de resultaten van die besprekingen aan de leden gepresenteerd, en staat het iedereen vrij zijn of haar reactie te geven.

Daarnaast presenteer ik u hierbij de voorlopige lijst van kandidaten voor het lijsttrekkerschap. Deze lijst is nog voorlopig, het is altijd mogelijk dat kandidaten zich terugtrekken of afvallen omdat zij de voorwaarden waaronder zij kandidaat kunnen zijn niet willen onderschrijven. Bovendien is er nog één kandidaat die hier nu niet wordt vermeld, omdat nog niet zeker is of hij aan de criteria kan en wil voldoen. De kandidaten zijn (in volgorde van aanmelding) de heer F. Teeven, mevrouw M.J. Spuijbroek-de Groot, de heer G.W.H. Lubben, de heer D. Jense, de heer C.A. Ytsma, mevrouw H. van Scheltinga.

Meer gegevens over deze mensen vindt u op onze website, www.leefbaar.nl. Daar kunt u ook uw mening over de kandidaten kwijt en (op het besloten ledenforum (www.leefbaar.nl/forum)) meepraten over het ontwerp-visieprogramma, de politieke actualiteit en alles wat u verder met uw medeleden wilt delen.