Ingezonden persbericht

Nederlandse ondernemer biedt medische zorg in Maleisië

PENANG, 20021024 -- Het verkrijgen van snelle medische zorg wordt een steeds groter probleem in Nederland. Op dat probleem speelt het Maleische bedrijf Medical Holidays handig in. Het bedrijf biedt medische zorg aan, op het prachtige eiland Penang. De revalidatie, in een mooi hotel of appartement, vindt ook daar plaats.

Snel en goedkoop
" 's Maandags een kennismakingsgesprek en 's woensdags geopereerd worden, is hier in Penang een hele normale procedure", aldus de Nederlandse directeur Marloes Giezenaar. "De medische kennis staat op een gelijk niveau als in Europa. Alle doktoren zijn opgeleid volgens het Engelse systeem en hebben vaak hun praktijkervaring in Engeland of Australië opgedaan. Door de lagere loon- en infrastructuurkosten in Maleisië is het mogelijk een medische ingreep te laten verrichten waarbij een besparing wordt behaald van 40 tot 70%".

Website
Op de mooie website www.medical-holidays.com biedt het bedrijf een compleet overzicht van haar diensten en mogelijkheden. Daar kunnen klanten tevens geheel vrijblijvend een offerte opvragen, welke gestuurd kan worden naar de zorgverzekeraar.