Beers Bedrijfsauto

VVAD neemt eerste Scania CP19 Topline cabine in Nederland in gebruik
---

24/10/2002
De nieuwe Scania van VVAD met de eerste in Nederland afgeleverde CP19 Topline cabine (klik voor grotere foto) Expeditiebedrijf VVAD v/h Driesen, met vestigingen in Vollenhove en Emmeloord, heeft onlangs de eerste Scania met een CP19 Topline cabine in Nederland in gebruik genomen. De cabine combineert de comfortabele lage instap van de P-cabine met het ultieme ruimtelijke effect van de slaapcabine aangevuld met het hoge Topline-dak. De trekker, van het type Scania P94LA4x2NA, is verder uitgerust met de zuinige 260 pk/191 kW 9-liter motor. Het voertuig is afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto b.v. te Zwolle.

De CP19 Topline cabine is door de Nederlandse importeur/distibuteur Beers Bedrijfsauto b.v., naar aanleiding van vraag uit de markt, geproduceerd. Het prototype werd (internationaal) dermate enthousiast ontvangen dat het model al snel door Scania in het leveringsprogramma werd opgenomen. Met name de modulaire opbouw van o.a. het cabineprogramma van Scania maakt een dergelijke assortimentsaanpassing zeer snel realiseerbaar.

VVAD v/h Driesen is een verhuisbedrijf en vervoert verder met name meubels. Het bedrijf heeft een wagenpark van 9 voertuigen; waaronder 2 Scania's. De zeer ruime Topline cabine heeft, naast de goede ervaringen die het bedrijf reeds met dealer Beers had, in hoge mate bijgedragen aan de keuze voor Scania.