Provincie Zuid-Holland

Persbericht

08-10-2002
Spreekuur gedeputeerde Hallensleben op 24 oktober in moordrecht

Op donderdag 24 oktober houdt gedeputeerde Edit Hallensleben een spreekuur in Moordrecht voor de inwoners van Moordrecht e.o. De provincie wil door het organiseren van spreekuren van de verschillende gedeputeerden de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen.

Het spreekuur vindt plaats in Verenigingsgebouw De Zespunt van 16.00 tot 17.00 uur. Bezoekers dienen zich van tevoren telefonisch aan te melden. Dit kan tot woensdag 23 oktober tot 12.00 uur via telefoonnummer 070 441 7056. Gedeputeerde Hallensleben heeft al meerdere spreekuren gehouden in de Rijn en Gouwestreek, het gebied waarvoor zij aanspreekbaar is.

In de regio rond de gemeente Moordrecht is de provincie betrokken bij onder meer de ontwikkeling van het streekplan voor de ruimtelijke inrichting van het gebied. Ook onderwerpen als de mogelijkheid van woningbouw in Westergouwe, de toekomst van de sierteelt in Boskoop e.o., de wegenstructuur, de totstandkoming van het bos Bentwoud staan op de agenda van de provincie.

Over deze en andere kwesties kunnen geĂŻnteresseerden zich tot gedeputeerde Edit Hallensleben wenden tijdens het spreekuur.