Gemeente Ede

ummer 248 / Ede, 17 oktober 2002

Omleidingsroutes op vrijdag 25 oktober
Kruising Proosdijerveldweg/Molenstraat/Slotlaan één dag dicht

De werkzaamheden aan de Kastelenlaan/Slotlaan zijn bijna klaar. Bijna, maar nog niet helemaal. Op vrijdag 25 oktober (bij slecht weer op zaterdag 26 oktober) wordt de laatste laag asfalt aangebracht op de kruising Proosdijerveldweg/Molenstraat/Slotlaan. Deze asfaltlaag moet glad aangebracht worden, daarom kan er tijdens het aanbrengen van deze laag geen verkeer rijden over de kruising. Dit heeft gevolgen voor het verkeer. Alle omleidingsroutes worden aangegeven met borden.

De omleidingsroutes

* Tijdens de werkzaamheden is er alleen verkeer mogelijk van Veldhuizen naar het centrum. Iemand kan dus wel van de Slotlaan naar de Molenstraat rijden, maar andersom niet.
* Verkeer vanuit het centrum richting Veldhuizen kan via de Telefoonweg - Veenderweg of via de Schaapsweg - Veenderweg de wijk bereiken.

* Verkeer naar de A12 en richting Wageningen en het ziekenhuis wordt omgeleid via de Raadhuisstraat-
Klinkenbergerweg-Emmalaan-Tooroplaan-Kastelenlaan.
* Vanaf de N224 is de kruising
Proosdijerveldweg/Molenstraat/Slotlaan ook niet te bereiken. Al het verkeer wordt omgeleid via de Raadhuisstraat.

Uitstel bij slecht weer
Als het op vrijdag 25 oktober regent kunnen de werkzaamheden niet uitgevoerd worden. Als op basis van gedetailleerde voorspellingen van Meteoconsult in Wageningen regen verwacht wordt op vrijdag zullen de werkzaamheden op zaterdag 26 oktober uitgevoerd worden.

Afsluitingen 4e fase blijven
De afsluitingen die nodig zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden in de 4e fase blijven tot 1 november van kracht. De Kranenburg blijft dus nog afgesloten. De Proosdijerveldweg en het noordelijke deel van de Slotlaan blijven ook dicht.


1 november is alles klaar
Op vrijdag 1 november zullen de werkzaamheden, precies volgens schema, klaar zijn. Dan gaan alle afsluitingen weer open. Ook de werkzaamheden aan de kruising Veenderweg/Kastelenlaan zijn dan klaar.