KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie



---

Bondscoaches Bert Romp, Rob Ehrens en Wim Bonhof verenigd in leerzame clinic

17-10-2002

ERMELO - Aanstaande vrijdag 25 oktober opent het KNHS-centrum in Ermelo haar deuren voor het tweede Virbac Eraquell rondje instructie waar de bondscoaches springen Bert Romp, Rob Ehrens en Wim Bonhof een spraakmakende springclinic verzorgen.

Na een zeer druk bezochte start van het educatieve seizoen met Johann Hinnemann en Coby van Baalen op 11 oktober vindt aanstaande vrijdag de tweede leerzame clinic in de Virbac Eraquell serie plaats.

Bert Romp (senioren), Rob Ehrens (Young Riders en Junioren) en Wim Bonhof (ponyjeugd) treden met elkaar en met hun ruiters in gesprek. Waar lag de kracht het afgelopen seizoen? Waar zijn verbeteringen te behalen? Is de ponysport een goede voorbereiding voor een loopbaan in het paardenzadel?

Daarnaast komen ook praktische zaken aan bod als de voorbereiding op een wedstrijd, het losrijden en de training thuis. Aan het Virbac Eraquell rondje instructie op 25 oktober hebben diverse gerenommeerde ponyruiters, junioren en young riders hun medewerking verleend. Wim Vos, Sander Ubachs, Patrick van der Schans, Robert Ehrens, Arne van Heel, Renate Beuving, Aniek Poels en Frank Ubachs zullen het bovenstaande met hun viervoeters illustreren.

De toegang voor dit Virbac Eraquell rondje instructie bedraagt slechts 10,-

Omdat de KNHS veel belangstelling verwacht, dient u zich van te voren aan te melden per e-mail info@knhs.nl of w.plaisier@knhs.nl , per fax 0577-401725 of door het sturen van een kaartje of de bon van Paard & Sport naar de KNHS, Postbus 3040, 3850 CA Ermelo.

Bron: KNHS / Christa van Duin