Gemeente Bodegraven

Informatieavond bestemmingsplannen buitengebied

Burgemeester en wethouders van Bodegraven maken bekend dat het voorontwerp van het bestemmingsplan Buitengebied Bodegraven met ingang van 25 oktober 2002 tot en met 21 november 2002 voor een ieder ter inzage ligt.

Het voorontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op het gehele buitengebied van Bodegraven en Nieuwerbrug. Volgens artikel 33 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening dienen bestemmingsplannen om de 10 jaar te worden herzien. Het landelijk gebied van Bodegraven en Nieuwerbrug bestaat op dit moment nog uit diverse verouderde bestemmingsplannen. Het (voorontwerp) bestemmingsplan Buitengebied Bodegraven zal het merendeel van deze bestemmingsplannen gaan vervangen.

Overeenkomstig het bepaalde in de inspraakverordening wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om tijdens de bovengenoemde termijn het voorontwerp in te zien en daarop schriftelijk of mondeling te reageren. Degene die een mondeling toelichting wensen te geven op hun schriftelijke reactie dienen dit in hun brief aan te geven. Zij zullen dan na de inzagetermijn door de portefeuillehouder ruimtelijke ordening worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Schriftelijke reacties kunnen worden gezonden aan burgemeester en wethouders van Bodegraven, Postbus 401, 2410 AK BODEGRAVEN.

Op 5 november om 20.00 uur zal in het gemeentehuis een algemene informatieavond worden gehouden. Op deze avond zal een toelichting over het bestemmingsplan worden gegeven en wordt de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen. Het adviesbureau RBOI, mede opsteller van het voorontwerp bestemmingsplan Buitengebied Bodegraven, zal ook aanwezig zijn op deze avond.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze avond.