Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-10-2002 Persberichten district Heuvelrug, 9.45 uur

Verdachten diefstal aangehouden

VEENENDAAL- In een sportcomplex aan de Sportlaan vond op donderdagmiddag een diefstal plaats.

Om 16.40 uur kreeg de politie een melding dat personeel van het complex twee 12- jarige jongens uit Veenendaal hadden aangehouden voor het stelen van kleding. Een getuige had gezien hoe de twee jongens van vier mensen kleding hadden gestolen en dit vervolgens in een kluisje hadden gestopt. De verdachten zijn overgedragen aan de politie en meegenomen naar het bureau voor verder verhoor. Na het verhoor zijn de jongens overgedragen aan bureau Halt.

Niet blij met geparkeerde auto

VEENENDAAL Een inwoner van Veenendaal was het niet eens met de parkeerplaats die een 46-jarige plaatsgenoot had uitgezocht en stompte hem.

De 46-jarige man was aan het werk in een woning aan de Patrimoniumlaan. Een buurtbewoner was het niet eens met de parkeerplaats die de man uitzocht voor zijn auto. Toen de 46-jarige man de auto niet wilde verplaatsen, kreeg hij stompen. De 46-jarige man reed meteen naar het politiebureau en deed aangifte.

Doorrijden na verkeersongeval

MAARSBERGEN- Donderdagmiddag heeft de politie een 47-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rusland aangehouden voor het doorrijden na het veroorzaken van een aanrijding

Omstreeks 15.15 uur kreeg de politie een melding dat een te hoge lading van een vrachtwagen tegen een viaduct was aangekomen, waardoor onderdelen van de wagen zijn gevallen en terecht zijn gekomen op twee passerende personenautos. De verdachte heeft de onderdelen opgeraapt en is vervolgens weer weggereden richting de A2. Door middel van het kenteken kon de KLPD de verdachte aanhouden bij Arnhem Noord.

Op het bureau verklaarde de man dat hem niet bekend was dat hij op de politie had moeten wachten. Met een proces-verbaal voor het rijden met een te hoge lading, werd de man weer naar huis gestuurd.