Ingezonden persbericht


Eindhoven 25 10 2002

Vijfde editie Marketing & Sales Systems zeer succesvol !

Op 22 en 23 oktober jl. vond voor de vijfde keer hét CRM-event Marketing & Sales Systems plaats. Vraag en aanbod op het gebied CRM en markteting- en sales systemen ontmoetten elkaar in de Reehorst te Ede. Ongeveer 650 geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen op dit gratis seminar&expositie. Aan de leverancierskant kon men kennis maken met 33 organisaties die van dienst kunnen zijn bij het selecteren en implementeren van ICT-oplossingen voor commerciële doeleinden.

Tijdens het seminar vernam men visies van onder andere prof.dr. Ed Peelen (Universiteit Nyenrode) en prof.dr. Willem Verbeke (Erasmus Universiteit Rotterdam) over het automatiseren van de commerciële processen. Ervaringen van toonaangevende organisaties werden uitgebreid toegelicht in de diverse praktijkcases. Tevens werden tijdens het event de resultaten van het Elsevier CRM onderzoek bekend gemaakt (overigens vindt u meer informatie hierover op www.itcommercie.nl). Bezoekers hadden de mogelijkheid hun eigen programma samen stellen uit de verschillende parallelsessies. Van te voren konden zij bepalen waar zij tijdens het evenement hun aandacht op wilden vestigen door middel van het invullen van het gratis CRM readiness assessment.

Ook volgend jaar kan men van de partij zijn op Marketing & Sales Systems! Op korte termijn zullen nadere gegevens omtrent Marketing & Sales Systems 2003 bekend worden gemaakt op de site van het event: www.MS-systems.nl.

Meer informatie:

Aukje Bovend'eerdt (aukje@ckc-seminars.nl)

CKC (Centrum voor Kennis Communicatie)

Postbus 984

5600 AZ Eindhoven

tel. 040 - 212 9499

fax 040 - 212 9407

www.ckc-seminars.nl

Bezoekt u ook eens een van onze internetsites:

ICT Zorg: www.ictzorg.nl

P&O Systems: www.po-systems.nl

ICT Bouw: www.ictbouw.nl

Marketing & Sales Systems: www.ms-systems.nl

Financial Systems: www.financial-systems.nl

Professional Services Automation: www.PSAplaza.nl

ICT Transport: www.icttransport.nl