Ingezonden persbericht


Persbericht

Reinoud Drenth benoemd tot algemeen directeur Logica Nederland

ROTTERDAM, 25 oktober 2002 Reinoud Drenth (39) is benoemd tot algemeen directeur van Logica Nederland.

Drenth is afkomstig van Diebold Inc. (geïntegreerde self-service systemen en dienstverlening), waar hij corporate vice president & managing director voor Europa, Midden-Oosten en Afrika was. Voor zijn indiensttreding bij Diebold in 1996 was hij werkzaam bij NCR en Philips. Reinoud Drenth studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijenrode en behaalde zijn MBA International Business & Finance aan de Universiteit van Oregon in de Verenigde Staten.

Ik heb altijd veel respect gehad voor Logica , zegt Drenth. Dat geldt zowel voor de kwaliteit die de onderneming aan haar klanten levert als voor de mensen die er werken. Logica heeft een resultaatgerichte instelling met een sterke focus op de klant.

Drenth: Het is nu een spannende periode in de markt voor IT-dienstverlening. De besprekingen over een voorgenomen fusie met CMG zouden, als deze succesvol worden afgerond, leiden tot een Europese grootmacht in IT-dienstverlening en een internationale marktleider op het gebied van draadloze oplossingen.

Logica

Logica (LOG.L) is een internationale onderneming op het gebied van management- en IT consultancy, systeemintegratie, producten, diensten en ondersteuning. De klanten van Logica zijn actief in diverse markten, waaronder telecommunicatie, financiële dienstverlening, energie- & nutsbedrijven, industrie, distributie & transport en de overheidssector. De onderneming heeft een omzet van 1 miljard GBP en vestigingen in 34 landen wereldwijd. Logica, opgericht in 1969, is de grootste IT-dienstverlener die aan de London Stock Exchange een notering heeft. Meer informatie: www.logica.com en www.logica.nl.