Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 25-10-2002 Persbericht district Maasland

DRIE MANNEN AANGEHOUDEN NA MISHANDELING AUTOMOBILIST, Oss

De politie heeft donderdagmiddag in de Kromstraat in Oss drie mannen aangehouden als verdachte van de mishandeling van een 43-jarige automobilist uit Oss. Het slachtoffer reed in zijn auto over de Kromstraat toen hij werd gesneden door een auto met daarin drie jongeren. Even te voren was de man met zijn auto de kruising van de Huizenbeemdweg en de Gewandeweg overgestoken. Daarbij kon hij door krachtig remmen een aanrijding voorkomen met een snel aanrijdende rode auto. De rode auto moest een stuk door de berm, en reed door, maar draaide om en reed achter de automobilist aan. Op de Kromstraat sneed de rode auto de auto van het slachtoffer af, drie jongeren stapten uit en sloegen tegen de auto. Daarna rukten ze het portier open en trokken ze de man uit de auto. Hij werd geslagen en gestompt. Meteen kwamen er mensen naar buiten en arriveerde de gewaarschuwde politie, die de drie inrekende. De man moest zich in het ziekenhuis aan een snijwond in het voorhoofd laten behandelen. De drie kinderen die in de auto zaten bleven ongedeerd maar waren wel hevig ontzet door het geweld. De aangehouden jongeren zijn een 22-jarige man uit Oss, een 19-jarige plaatsgenoot en een 18-jarige man uit Delfshaven. Het drietal is ingesloten.

AUTO WEG, Oss

Aan de Anjelierstraat in Oss is vannacht een blauwe Opel Kadett Combo bestelauto met het kenteken BV-90-JN gestolen.

BROMFIETSER VALT, Oss

Donderdagavond is een 17-jarige bromfietser uit Oss op de Burgwal ten val gekomen toen hij een overstekende voetganger moest ontwijken en hierdoor ten val kwam. De jongen is met waarschijnlijk een gebroken pols naar het ziekenhuis gebracht.

RUIT VERNIELD, Heesch

Vannacht is van een winkel aan `t Dorp in Heesch een grote winkelruit ingegooid. Uit de etalage verdwenen twee doppensetten .