Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 25-10-2002 Persbericht district Aa & Dommel

OVERVAL TANKSTATION, Boxtel

Vanochtend is er een gewapende overval gepleegd op een tankstation aan de Baandervrouwenlaan in Boxtel. Twee mannen kwamen omstreeks 9.30 uur de zaak binnen en dreigden met een vuurwapen. De 23-jarige medewerkster moest de kassa openmaken en geld afgeven. Een 25-jarige vrouw die binnenkwam moest op de grond gaan liggen en werd ook met het vuurwapen bedreigd. De overvallers maakten zich met een bedrag van enkele honderden euro`s uit de voeten. De politie onderzoekt de zaak.

GRASMAAIER GESTOLEN, Sint Oedenrode

Uit de schuur van een huis aan de Lieshoutseweg is een witte White zitmaaier gestolen.

OVERLAST, Boxtel

Donderdagavond laat heeft de politie een 30-jarige man uit zijn woning aan de Baandervrouwenlaan gehaald omdat hij overlast veroorzaakte. De man riep en schreeuwde, en deed op straat ook nog zijn onderbroek uit. In het vervuilde huis vonden de politiemensen nog wat kleren, trokken die aan en namen de man mee. De man is ingesloten in het cellencomplex, vandaag ontfermd de crisisdienst van het RIAGG zich over de man.

VERKEER, Schijndel

In Schijndel zijn donderdagavond 53 automobilisten getest op alcoholgebruik, twee hadden teveel gedronken. Verder vielen er 5 bekeuringen voor het niet dragen van de gordel, 2 vanwege niet voeren fietsverlichting, 9 mensen konden geen rijbewijs tonen. Op de Boschweg werd van een 40-jarige Gestelse automobilist het rijbewijs ingenomen omdat hij 61 km te hard reed. Ook 8 andere automobilisten kregen een bekeuring voor te hard rijden.