Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 25-10-2002 Persbericht district Den Bosch

MAN AANGEHOUDEN NA WINKELDIEFSTAL, Den Bosch

In de Arena is donderdagavond een 30-jarige Vlijmenaar aangehouden omdat hij een aantal dozen staafmixers onder zijn jas had zitten. De spullen waren net daarvoor gestolen uit een warenhuis aan de Arena.

MAN GESLAGEN, Den Bosch

Donderdagavond is een 56-jarige uit Den Bosch op de Hinthamerpromenade geslagen door een jongen op een brommer. Het slachtoffer sprak de bromfietser aan vanwege het feit dat deze door het voetgangersgebied reed. Daarop werd de man geslagen, er kwam een man tussenbeide, waarop de jongen wegreed. Het slachtoffer deed aangifte.

HUISELIJK GEWELD, Den Bosch

Donderdagavond heeft de politie in een woning aan de Admiraliteitslaan een 30-jarige man uit Geertruidenberg aangehouden nadat hij in de woning van zijn 30-jarige ex-vrouw deze bedreigd en mishandeld had. Een bij de bedreiging gebruikt hakmes is in beslag genomen. De man is ingesloten.

AUTO`S GESTOLEN, Den Bosch

Bij een woninginbraak aan de Kraanvogellaan te Engelen is vannacht een splinternieuwe grijze Mercedes C200 Combi met het kenteken 81-JX-DB gestolen. Men kwam binnen via de achterdeur en nam autopapieren, pasjes en de autosleutels weg. Aan de Van der Does de Willeboissingel is donderdagavond een zwarte VW Golf met het kenteken 98-GL-FJ gestolen. Aan de Helftheuvelpassage is vannacht een blauwe Ford Escort met het kenteken HG-LR-42 gestolen. Vanochtend is aan de Limietlaan een witte Volkswagen Transporter met dubbele cabine en kenteken VX-56-ZB gestolen. Bij een autobedrijf aan de Reitscheweg is donderdag een zo goed als nieuwe grijze Seat Leon met het kenteken 35-JG-FS weggenomen. Aan de Margrietweg in Drunen is vanochtend een eerder in Kaatsheuvel gestolen Opel Kadett uitgebrand aangetroffen.

RIJDEN ONDER INVLOED, Hedikhuizen

Vannacht heeft de politie een 39-jarige man in de Oude Schoolstraat in Hedikhuizen aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Ook bedreigde de automobilist de politiemensen. De man werd geboeid overgebracht naar het bureau.

VERNIELING, Den Bosch

Vannacht heeft de politie een 20-jarige Bosschenaar in de Vughterstraat aangehouden nadat hij een deukje in een voorbijrijdende taxi had geschopt. In het voorbijrijden vernielde ook iemand de voorruit van de taxi. Deze persoon wist te ontkomen.

BEDRIJFSINBRAAK, Den Bosch/Rosmalen

Vannacht is er een ruit vernield van een bedrijfspand aan de Grote Elst in Rosmalen. Uit het kantoorpand zijn enkele computers weggenomen. Uit een bedrijfspand aan de Eemweg te Den Bosch is vannacht na het vernielen van een ruit een laptop en een plasmabeeldscherm weggenomen.