BMG NEDERLAND

Westlife breekt record in The BOX Clip Chart

Westlife heeft een unieke positie behaald in The BOX Clip Chart. De groep staat met maar liefst 5 clips in de top 50 van de muziekzender. Daarmee breekt de jongensgroep alle records, want nog nooit eerder stond een band met zoveel clips genoteerd in de Clip Chart.

The BOX Clip Chart wordt samengesteld aan de hand van het aantal aanvragen dat clips krijgen door de kijkers van het tv-station. De videos van Westlife werden de laatste tijd dan ook erg vaak aangevraagd. Dat kwam mede door een prijsvraag op de website van The BOX omtrent de groep, waarbij fans konden strijden om de titel Grootste Fan. Er moesten 35 vragen worden beantwoord waarna de uitslag in beeld kwam. Een deel van de vragen was gebaseerd op clips van de formatie. Die videos konden worden aangevraagd op de het tv-kanaal van THE BOX. Onder de fans met de meeste goede antwoorden wordt een meet and greet met Westlife verloot.

Deze grote aandacht voor Westlife komt aan de vooravond van het verschijnen van het nieuwe album van de groep. De cd Unbreakable - Greatest Hits ligt vanaf 8 november 2002 overal in de winkel. De nieuwe single, Unbreakable, wordt een week daarvoor op 1 november uitgebracht. Op 15 november is Westlife bovendien te zien in het programma Domino Day van SBS 6.

Release single Unbreakable: 1 november
Release album Unbreakable - Greatest Hits: 8 november