Sanchez start in Europa met Xpress-integratieoplossingen voor banken

Amsterdam, 25 oktober 2002 - In antwoord op het wereldwijde probleem van verouderde systemen, brengt Sanchez Computer Associates, leverancier van geïntegreerde softwareoplossingen voor de financiële dienstverlening, in Europa Sanchez Xpress op de markt. Sanchez Xpress is een bankoplossing voor het beheer van klanten en transacties, samen met de innovatieve implementatiestrategie 'Line of Business Migration'.

Line of Business Migration is een bijzondere combinatie van Sanchez softwareapplicaties en een gefaseerde implementatiestrategie. Deze combinatie zorgt voor een moderne oplossing en methodologie voor banken, waarmee deze financiële instellingen efficiënt en met een minimum aan risico kunnen migreren van hun verouderde systemen naar een moderne architectuur.

Sanchez Xpress is een hoogwaardige middleware-applicatie die gekoppeld kan worden aan verschillende front- en back-endsystemen - de sleutel tot een effectieve migratiestrategie. Xpress speelt in op de huidige integratiekwesties en de problematiek van het benaderen van klanten via verschillende kanalen. De software heeft een open en schaalbare architectuur die naadloze aanvullingen en uitbreidingen van de applicaties mogelijk maakt. Sanchez Xpress presenteert een volledig beeld van de klant voor elk contactpunt. Dit maakt real-time klantenservice en effectieve cross selling mogelijk. Ook kunnen nieuwe producten efficiënter worden aangeboden.

"De strategie van Sanchez is gericht op het bieden van geïntegreerde software, waarin de klant centraal staat. Xpress past in deze strategie en is een essentieel onderdeel van onze Line of Business Migration benadering," zegt Michael Sanchez, chairman van het bedrijf. "Deze oplossing is succesvol op de Noord-Amerikaanse markt en de voordelen ervan komen nu ook in Europa beschikbaar."

Over Sanchez
Sanchez Computer Associates ontwikkelt en verkoopt wereldwijd schaalbare, geïntegreerde software en services op het gebied van bankieren, klantintegratie, effectenhandel, kapitaalbeheer en outsourcing. Sanchez heeft ongeveer 400 financiële instellingen in 21 landen als klant. Tot deze klanten behoren ING Group, Loyds TSB, Goldman Sachs, HSBC, CSFB, Merrill Lynch, Morgan Stanley, Scotiabank en Sumitomo Mitsui Banking Corp. Het hoofdkantoor van Sanchez is gevestigd in Malvern, Pennsylvania.