Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-10-2002
Persberichten Eemland noord, 10.05 uur

Baldadigheid

SOEST- Op donderdagmiddag heeft een 67- jarige man uit Soest twee jongens aangehouden en overgebracht naar het bureau.

De 67- jarige man had omstreeks 15.35 uur met zijn bus over de van de Steenhoffstraat gereden, toen twee 14- jarige jongens een ei op de zijruit van de bus gooiden. De man is vervolgens uitgestapt en heeft de jongens in de kraag gevat en meegenomen naar het bureau. Hier verklaarden de beide jongens dat ze de eieren voor de lol hadden gegooid. Er zal nog een gesprek volgen met de ouders van beide jongens.

Fietser tegen auto

SOEST Op de kruising Burgemeester Grothestraat Inspecteur Schreuderlaan reed donderdagmorgen tegen 11.00 uur een 46-jarige automobiliste uit Baarn tegen een 20-jarige fietster uit Soest.

De fietster reed op de rotonde; de automobiliste reed tegen haar, waardoor de jongedame op de weg viel. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek zij een lichte hersenschudding te hebben opgelopen.

Te snel

SOEST Meer dan één op de zeven passanten reed donderdagmorgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur op de Vredehofstraat te snel. Er werden 1.243 voertuigen gecontroleerd, 190 reden te snel. Waar 50 km/u de limiet is, reed een passant 81 km/u.