Politie IJsselland Persinformatie politie IJsselland
Dagrapport Pers Vechtdal
van Donderdag 24-okt-2002 07:00 uur
tot Vrijdag 25-okt-2002 06:59 uur
Door : Wim Dierkx
Piket: Wim Rabelink

---

Doorgereden na aanrijding politie vraagt getuigen zich te melden DEDEMSVAART Gistermiddag deed een 36-jarige vrouw uit Dedemsvaart aangifte van beschadiging van haar auto, waarbij de veroorzaker was doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Op woensdag 23 oktober 2002, omstreeks 14.00 uur, parkeerde zij haar blauwe auto bij manege "de Talisman" aan de Spekopswijk. Toen zij om 15.00 uur bij de auto kwam bleek deze te zijn aangereden. Ze heeft schade aan het achterzijde en aan de bestuurderskant. Op haar auto werd witte verf aangetroffen. De politie vraagt getuigen om contact met de politie in Dedemsvaart op te nemen via het algemene nummer 0900-8844.

Gewonde bij botsing tussen twee fietsers
HARDENBERG Gistermiddag raakte een 56-jarige fietster uit Hardenberg gewond op de Voorstraat, toen zij, vanachter een poststandaard op het trottoir, de weg opreed. Daarbij werd zij geschept door een 38-jarige fietser uit Den Helder. Beiden kwamen ten val. De vrouw werd met heupklachten naar het ziekenhuis gebracht en is inmiddels geopereerd. De fietser uit Den Helder bleek alcohol gedronken te hebben. Hij blies bij de ademanalyse 350 ug/l. Daarvoor kreeg hij een bekeuring van ¤ 75,00 en een rijverbod van 2 uren.

Winkeldief aangehouden
OMMEN Door personeel van een supermarkt aan de Slagenweg werd gisteren, aan het begin van de avond, een 32-jarige man uit Ommen aangehouden. Bij het passeren van de kassa 'vergat' hij twee rollen snoep af te rekenen, terwijl hij zijn overige boodschappen wel betaalde. Na overleg met de officier van justitie kreeg hij een boetevoorstel van ¤ 130,00. Betaalt hij die niet dan moet hij voor de rechter verschijnen.

Bekeuring voor negeren aanlijngebod
DEDEMSVAART Gisteravond is proces-verbaal opgemaakt tegen de 56-jarige eigenaar van een hond. Het dier liep los op de Mulderij, terwijl voor de viervoeter een aanlijngebod geldt. Politiemensen stelden vast dat de hond losliep en een passerende fietser en voetganger lastig viel door luid en agressief blaffend op beiden aan te stormen. Door luid tegen de hond te schreeuwen voorkwamen de politiemensen dat het dier deze passanten zou bijten. Het lukte evenwel niet om het dier in beslag te nemen doordat het er vandoor ging. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

Einde dagrapport Pers Vechtdal.

Wim Rabelink
Districtsvoorlichter

LET OP !!!!!
Telefoonnummer is gewijzigd
Tel: +31 (0) 570 - 668 440
Fax: +31 (0) 570 - 668 477