Politie IJsselland Persinformatie politie IJsselland
Steenwijk en omgeving
van Donderdag 24-okt-2002 07:00 uur
tot Vrijdag 25-okt-2002 06:59 uur
Door : Wim Dierkx
Piket: Wim Rabelink

---

Chauffeur gewond na ongeval vrachtwagen; stremming A-28 STAPHORST Door een stuurcorrectie kwam een vrachtwagen, kort na middernacht, op de zijkant, van de oostelijke rijbaan van de A-28 te liggen. De chauffeur raakte daarbij gewond. Hij liep vermoedelijk inwendig letsel op. Per ambulance werd hij naar het ziekenhuis in Meppel gebracht. Door dit ongeval en de berging was de rijbaan enkele uren gestremd. De wagen was geladen met ruim 30 ton planken. NB: De leeftijd en de woonplaats van de chauffeur waren nog niet in de rapportage vermeld.

Onder invloed
STEENWIJK Bij een controle vannacht op de Oosterstraat, bleek een 18-jarige autobestuurder uit Ee (Friesland) teveel gedronken te hebben. Hij blies 290 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 2 uren en een proces-verbaal.

Bekeuringen bij verlichtingscontroles
STEENWIJK Verlichtingscontroles op de Eesveenseweg, de Paardenmarkt en de Tramlaan leverden gisteravond 27 bekeuringen op voor defecte fietsverlichting. In 10 gevallen was er sprake van totaal- geen werkende verlichting; 13 maal was het achterlicht defect en in 4 gevallen werkte de koplamp niet. De controles werden grotendeels uitgevoerd door medewerkers van de vrijwillige politie van het korps IJsselland.

Einde dagrapport team Steenwijk

Wim Rabelink
Districtsvoorlichter

LET OP !!!!!
Telefoonnummer is gewijzigd
Tel: +31 (0) 570 - 668 440
Fax: +31 (0) 570 - 668 477