Gemeente Wijk bij Duurstede

Nieuws

Informatieavond De Engk (Geplaatst in week 43-2002)

Op 28 oktober a.s. is er een informatieavond over de plannen rond de Engk. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het Ewout en Elisabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4. Mocht er veel belangstelling zijn, dan wordt het programma aangepast en wordt voor een deel uitgeweken naar het gemeentehuis. Informatie hierover krijgt u ter plekke.
Op de avond worden de voorlopige plannen gepresenteerd door de gemeente, woningbouwvereniging Volksbelang, het Zonnehuis, het E & E Gasthuis en SVP (bureau voor architectuur en stedenbouw.) Na afloop is er de gelegenheid om reacties te geven.

De plannen bevinden zich nog in een beginstadium. Er bestaan nog veel verschillende ideeën en plannen. Deze zullen eerst op elkaar afgestemd moeten worden voordat de gemeente een besluit kan nemen. Omwonenden en andere direct betrokken zijn uitgenodigd via een brief. Bewoners van Wijk bij Duurstede die belangstelling hebben, zijn ook van harte welkom op de avond.
Op de gemeentelijke website (www.wijkbijduurstede.nl) is onder het kopje: Beleid in uitvoering de beschikbare informatie over de Engk verkrijgbaar.