Politie Midden- en West Brabant

Verkeersdode in Berkel-Enschot

Tilburg, 28 oktober 2002

BERKEL-ENSCHOT - Bij een verkeersongeval op de kruising van de parallelweg van de Bosscheweg (rijrichting Oisterwijk) en de oprit naar de Rijksweg A65, (Eindhoven-Tilburg), nabij carpoolplaats en tegenover Hotel restaurant De Druiventros, is vanmiddag rond halfdrie een vermoedelijk 74-jarige man uit Tilburg om het leven gekomen. Deze gegevens heeft de politie aan de hand van een identiteitsbewijs dat het slachtoffer bij zich droeg. Het slachtoffer werd, toen hij met zijn fiets wilde oversteken vanaf de parallelweg van de Bosscheweg om vervolgens in de richting van Oisterwijk te rijden, geschept door een personenauto, die werd bestuurd door een 57-jarige man uit Oisterwijk. Deze personenauto kwam uit de richting Oisterwijk en wilde linksaf de A65 oprijden. Het slachtoffer was op slag dood.

Personeel van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek (FTO) van de politie Midden en West Brabant heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de juiste toedracht van dit verkeersongeval.

In verband met dit dodelijke verkeersongeval en het onderzoek door de FTO is de oprit naar de Rijksweg A65 voor het verkeer enige tijd afgesloten geweest.

Bron: Carel Bouman