Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 28-10-2002 Persbericht district De Leijgraaf

DOORGEREDEN NA ONGEVAL, Uden

Vanmiddag omstreeks 12.30 uur is een 66-jarige Udenaar op de kruising van de Leeuweriksweg, Bronkhorstsingel en Pres. Kennedylaan op zijn fiets door een automobilist aangereden. Het slachtoffer raakte licht gewond en is ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht. De automobilist reed door. De auto was rood van kleur en had een kapotte voorruit.

VERDACHTE AUTOINBRAAK AANGEHOUDEN, Veghel

De politie heeft zondagavond in de Irenestraat een 39-jarige man aangehouden op verdenking van inbraak in een auto aan de Molenstraat. Er was een radiocdspeler en een 20-tal cd`s ontvreemd. Ook een videorecorder was weggenomen. De man is als verdachte ingesloten, omdat getuigen hem met een een videorecorder hadden zien fietsen.

INBRAAK SUPERMARKT, Boekel

In een supermarkt aan de Kerkstraat is afgelopen weekend ingebroken. Het hele sigarettenrek werd leeggehaald en meegenomen.

INBRAAK WONINGEN

Aan de Bermershof in Uden is zondag in een woning ingebroken. Men kwam binnen door het forceren van een draairaam. Er verdween een tv, stereoset, gsm en sieraden. Ook aan de Hurk is zondag ingebroken. Hier verdwenen sieraden. In Erp is vannacht in een huis aan de Lourenshof in Erp ingebroken, er verdween een computer, een gsm en een horloge.