Ingezonden persbericht

Geachte journalist, eindredacteur of hoofdredacteur,

Hierbij nodig ik u van harte uit om deel te nemen aan het Network Event e-Security op woensdag 30 oktober aanstaande bij Media Plaza in Utrecht.

De verregaande digitalisering heeft het ontsluiten van bedrijfsgegevens vereenvoudigd. Dit levert voordelen op voor de (wireless) toegankelijkheid tot bedrijfsnetwerken voor medewerkers en externe partijen. Maar wat zijn de risico's daarvan? Daarnaast is effectieve beveiliging allang niet meer het exclusieve terrein van IT afdelingen maar wordt meer een integraal onderdeel van de bedrijfstrategie. Aan de managers de taak om awareness te creëren, beleid te formuleren en vervolgens te implementeren en evalueren.

Wat kunt u verwachten tijdens dit event?
Bovenstaande issues komen aan bod aan de hand van thema's als Risk en Identity Management. We geven een update van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-security en een visie op het strategische belang van e-security. Tevens wordt een aantal praktijkcases gepresenteerd met thema's als PKI, hacking en netwerkbeveiliging.

Uitgebreide informatie over dit event, de sprekers en het programma, kunt u vinden op: http://events.mediaplaza.nl/esecurity.

Pers kan gratis deelnemen aan dit seminar, maar vol is vol! Heeft u interesse? Stuurt u mij dan even een mailtje met uw gegevens of vul het inschrijfformulier in via de genoemde website (kies voor "pers" bij het veld "korting").

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u met mij contact opnemen op 030 2914111.

Ik hoop u op 30 oktober as. om 15.00 uur bij Media Plaza in Utrecht te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Drs. Esther Ronkes
Communicatie Coördinator Media Plaza
tel: +31 (0)30 291 41 22
fax: +31 (0)30 291 41 44
email: esther.ronkes@mediaplaza.nl
http://www.mediaplaza.nl

Media Plaza is "the e-business marketplace" van Nederland.

30 oktober a.s.: Network Event e-Security
Zorg voor continuiteit in bedrijfsvoering.
Ervaar en leer wat de inzet van beveiliging voor uw organisatie kan betekenen!
http://events.mediaplaza.nl/esecurity/