Gemeente Capelle a/d IJssel

Capelle werkt aan

Als het weer meewerkt wordt op woensdag 30 oktober aanstaande gestart met het asfalteren van de afrit Piet Heinstraat en een deel van de Nijverheidstraat. Het gaat om het deel tussen de drempel ter hoogte van de Piet Heinstraat en de splitsing voor de Algerabrug. De werkzaamheden worden tussen 7.00 en 16.00 uur uitgevoerd en nemen naar verwachting twee dagen in beslag.
Tijdens de werkzaamheden kan het verkeer richting Rotterdam, tussen de splitsing voor de Algerabrug en de Aert van Nesstraat via één rijbaan, doorgang vinden. Verkeer in de richting van de Algerabrug wordt omgeleid.
Wanneer aan de afrit wordt gewerkt, is het gedurende een korte periode niet mogelijk de Piet Heinstraat, Trompstraat en de Ruyterstraat met de auto te bereiken of te verlaten. Bewoners kunnen hiermee rekening houden door hun auto, indien nodig, elders te parkeren.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Gottschalk, toezichthouder van de unit Onderhoud, telefoon 010-2848628 of met het Informatiecentrum, telefoon 010-2848484.