Provincie Friesland


Terug pompebled DS beslûtelist 29 oktober 2002

Dizze tekst wurdt op it stuit oerset yn it frysk 1. Dienstregeling 2003 regionale spoorlijnen2. Subsidie voor bureau Niet Aangeboren Hersenletsel3. Verdeelplan budget taal en cultuur 20034. Uitgifte bedrijventerreinen op het platteland5. Woningbehoefteonderzoek WOBOF 20036. Chatten/discussiëren met jongeren op de website7. Ammoniak-EHS en ecologische verbindingszones8. Toekenning budget Wet Bodemsanering9. Concept-Startdocument Streekplan Fryslân10. Verlenging nota BKF Gedeputeerde Staten hebben de besluitenlijst van de vergaderingen van dinsdag 22 oktober vastgesteld. Besluitenlijst beschikbaar Punten

1. Dienstregeling 2003 regionale spoorlijnenGedeputeerde Staten hebben vandaag de voorstellen van NoordNed voor de dienstregeling 2003 goedgekeurd.
Stuk beschikbaar
terug 2. Subsidie voor bureau Niet Aangeboren Hersenletsel Gedeputeerde Staten hebben vandaag ingestemd met het beschikbaar stellen van 6.806,70 voor het organiseren van een symposium over de methodiek van het bureau Niet Aangeboren Hersenletsel op 22 november aanstaande.
terug 3. Verdeelplan budget taal en cultuur 2003 Gedeputeerde Staten hebben vandaag ingestemd met het verdeelplan budget taal en cultuur 2003.
Vervolgprocedure: Statencommissie Welzijn 13 november 2002. Stuk beschikbaar
terug 4. Uitgifte bedrijventerreinen op het platteland Gedeputeerde Staten hebben vandaag kennisgenomen van de resultaten van het onderzoek naar de uitgifte van bedrijventerreinen in plattelandskernen.
Vervolgprocedure: Statencommissie RO, 2 december 2002, ter kennisgeving.
Persbericht beschikbaar
terug 5. Woningbehoefteonderzoek WOBOF 2003
Gedeputeerde Staten hebben vandaag besloten om 49.000,00 aan te wenden voor de uitvoering van het WOBOF 2003.
Vervolgprocedure: Statencommissie RO, 2 december 2002. Provinciale Staten, 18 december 2002. Stuk beschikbaar
terug 6. Chatten/discussiëren met jongeren op de website Gedeputeerde Staten hebben vandaag ingestemd met het organiseren van chatsessies tussen CDK/gedeputeerden en jongeren. Ook hebben GS ingestemd met de mogelijkheid om jongeren te laten discussiëren over maatschappelijke onderwerpen op de provinciale website. Persbericht nr. 159 beschikbaar
terug 7. Ammoniak-EHS en ecologische verbindingszones Gedeputeerde Staten hebben vandaag ingestemd met de voorgestelde werkwijze om de ammoniak-EHS en ecologische verbindingszones in het nieuwe streekplan 2004 te verwerken. Daarvoor worden tijdens de inspraakperiode de verbindingszones in het zogenaamde "witte gebied" van ROM Zuidoost-Friesland nog eens nader onder de loep genomen. De provincie zal bijdragen aan spreekuren voor belanghebbende boeren in ROM Zuidoost-Friesland en Gaasterland.
Stuk beschikbaar
terug 8. Toekenning budget Wet Bodemsanering
Gedeputeerde Staten hebben vandaag ingestemd met het toekennen van een bijdrage aan een bodemsanering in het landelijk gebied, vooruitlopend op een nieuwe provinciale subsidieverordening. In eerste instantie gaat het om een bedrag van 13.424,00 voor bodemsanering van de passantenhaven in Oldeberkoop.
Stuk beschikbaar
terug 9. Concept-Startdocument Streekplan Fryslân Gedeputeerde Staten hebben vandaag het Concept-Startdocument Streekplan Fryslân vastgesteld.
Vervolgprocedure: Statencommissie RO, 2 december 2002. Persbericht beschikbaar
terug 10. Verlenging nota BKF
Gedeputeerde Staten hebben vandaag ingestemd met een verlenging van de nota Bildzjende Keunst Fryslân tot 2005.
Vervolgprocedure: Commissie Welzijn, 13 november 2002 Provinciale Staten terug
login Laatste wijziging: 30-10-2002