Utrecht/'s-Hertogenbosch, 30 oktober 2002

SAP en Cap Gemini Ernst & Young (CGE&Y) sluiten samenwerkingsovereenkomst op het gebied van opleidingen

SAP en Cap Gemini Ernst & Young bieden opleidingen geïntegreerd aan

SAP en CGE&Y Academy hebben een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van opleidingen gesloten. Door de bundeling van de kennis van SAP en de ervaring en expertise van CGE&Y is het mogelijk om SAP-cursisten op maat te bedienen. Een breder scala aan trainingen en een uitbreiding van de leermiddelen, zorgen ervoor dat iedere cursist op de voor hem of haar beste manier aan de slag kan gaan.

Binnen het SAP-opleidingenaanbod is deze ontwikkeling een grote stap in de richting van de behoefte van de cursist. De samenwerking tussen SAP en CGE&Y biedt diverse voordelen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. Maar ook het samen aanbieden van een opleidingencurriculum dat volledig kan worden afgestemd op de behoefte van de cursist is een voordeel op zich. Naast de consultant die zich schoolt op SAP-kennis, staat ook de (eind)gebruiker centraal in het opleidingenaanbod.

De bundeling van kennis, ervaring en expertise betekent bovendien een uitbreiding van de vormen die gebruikt worden om cursussen aan te bieden. Zo wordt het volgen van trainingen uitgebreid met blended learning, een mix aan toepassingen zoals e-learning, individueel en klassikaal leren, zodat de cursist op verschillende manieren, eigen wijze en tempo zich de inhoud en vaardigheden eigen kan maken.Voor het doceren worden zowel coaches van CGE&Y als SAP ingezet, waardoor theorie en praktijk elkaar goed aanvullen.

Over Cap Gemini Ernst & Young
Cap Gemini Ernst & Young Group is een van de grootste management- en IT-adviesorganisaties ter wereld. De onderneming is op wereldwijde schaal actief in managementconsulting en IT-dienstverlening, systeemintegratie, technologieontwikkeling, ontwerp en outsourcing. Met deze activiteiten helpt de onderneming bedrijven voortdurend nieuwe groeistrategieën te ontwikkelen en technologieën te exploreren. De organisatie heeft wereldwijd ongeveer 55.000 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2001 een omzet van meer dan 8,4 miljard euro. Meer informatie over specifieke dienstverlening, kantoren en research is beschikbaar op: www.nl.cgey.com

Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in e-business software-oplossingen. Met behulp van mySAP.com verbeteren mensen overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij de operaties en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens. Op dit moment gebruiken ruim 17.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het totaal aantal SAP installaties is wereldwijd gestegen tot boven 44.500. Met dochterondernemingen in meer dan 50 landen genereerde SAP in boekjaar 2001 een omzet van EUR 7,34 miljard. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Meer informatie over SAP is te vinden op www.sap.com.

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht