Gemeente Velsen

Velsen, 29 oktober 2002

Reconstructie Delftplein e.o./Werkzaamheden kruising Vlietweg/ Slaperdijk

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten worden vanaf woensdag 30 oktober tot en met vrijdag 8 november a.s. werkzaamheden uitgevoerd op het kruispunt Vlietweg / Slaperdijk in Santpoort-Noord. Het kruispunt wordt gedeeltelijk opgebroken en aangepast. Daarnaast wordt op een aantal locaties op de Vlietweg en de Hoofdstraat de belijning aangepast. Hiervoor wordt de Vlietweg gedurende twee weken overdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur om en om afgesloten voor het verkeer. Door middel van een tijdelijke verkeersregelinstallatie (VRI) wordt het verkeer gedurende deze uren geregeld. Buiten de werktijden is de VRI uitgeschakeld en is de Vlietweg geheel berijdbaar. Fietsers moeten tijdens de werkzaamheden afstappen en op een nader te bepalen locatie wordt een oversteekplaats gerealiseerd.

De Schenkeldijk is, met uitzondering voor het (brom)fietsverkeer en voetgangers, ter hoogte van de Vlietweg afgesloten. De bedrijven en woningen daar zijn bereikbaar via de afslag Velserbroek vanaf de A208, de Velserbroekse Dreef en de parallelweg naar de Schenkeldijk.

Ook de Slaperdijk is ter hoogte van de Vlietweg afgesloten voor het autoverkeer. De bedrijven en woningen zijn bereikbaar via de Vergierdeweg.

De omleidingroutes worden met borden aangegeven.