easyJet

30 oktober 2002
Interessante aanbiedingen voor hotelaccommodatie via easyJet en Octopustravel

Veel passagiers hebben ook hotelaccommodatie nodig als onderdeel van hun reis en dit kunt u erg gemakkelijk regelen door te boeken via Octopustravel, easyJet's partner voor hotelaccommodatie. Octopustravel biedt online een grote verscheidenheid aan hotels tegen scherpe prijzen aan, op en in de buurt van alle easyJet-bestemmingen.

Heeft u uw vliegreis eenmaal geboekt bij easyJet, bekijk dan even de voorbeeld hotelprijzen voor uw bestemming en klik op de link voor een aanbod van duizenden hotels voor iedere smaak en budget.

Net als easyJet gelooft Octopustravel sterk in het aanbieden van voordelige tarieven en is er daarom van overtuigd dat haar prijzen de goedkoopste zijn op internet. Wanneer u een hotel boekt via de speciale website op easyJet.com en u elders hetzelfde aanbod goedkoper aantreft op de site van een officiële reisagent, betaalt Octopustravel het prijsverschil aan u terug. Bezoek de site voor meer informatie!

Besteed dus geen uren aan het zoeken op internet voor de beste hoteltarieven - maar maak gebruik van een perfect aanbod via Octopustravel op onze website.

easyJet.com
© 1997-2002 easyJet airline company ltd