Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 30-10-2002 Mediaberichten 30 oktober (14.30 uur)

POSTERHOLT Hennepplantage

POSTERHOLT Na diverse overlastmeldingen uit de buurt nam de politie dinsdagmiddag poolshoogte in een woning aan de Wilhelminalaan. Op de zolder van deze woning trof de politie een hennepplantage aan, bestaande uit 188 planten, 7 assimilatielampen, en diverse benodigdheden. De planten waren oogstrijp. Ze zijn in beslag genomen en vernietigd. In de woning werd ook een alarmrevolver aangetroffen. Tegen de 32-jarige bewoner uit Posterholt wordt proces verbaal opgemaakt.

ROERMOND Twee aanhoudingen

ROERMOND Dinsdagmiddag heeft de politie een 30-jarige man uit Roermond aangehouden in een woning aan de Mozartstraat. De man wordt verdacht van enkele bedreigingen en een poging tot vrijheidsberoving. Bij de aanhouding trof de politie 35 bolletjes cocaïne aan. Hierop is een 21-jarige man uit Roermond aangehouden op verdenking van het bezitten van deze harddrugs. Daarnaast trof de politie in de woning een nep-pistool aan dat eveneens in beslag is genomen. Beide mannnen zijn overgebracht naar het politiebureau en ze worden vrijdag voorgeleid aan de rechter commissaris.

BAEXEM Bedrijfsinbraak

BAEXEM In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een tankstation aan de Rijksweg. De toegang tot de tankshop werd verschaft door een ruit te forceren. Bij de inbraak zijn diverse sloffen shag en sigaretten ontvreemd. De totale waarde van de aangerichte schade en de ontvreemde goederen is op dit moment nog niet bekend.

HAELEN Bedrijfsinbraak

HAELEN Bij een inbraak in een café aan de Napoleonsweg is in de nacht van dinsdag op woensdag een geldbedrag van meerdere duizenden euros buitgemaakt. Door het forceren van een deur werd de toegang tot het pand verschaft. De totale waarde van de aangerichte schade is op dit moment nog niet bij de politie bekend.