Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 30-10-2002 Persberichten District Aa & Dommel

DRONKEN MAN NA VAL GEWOND, Vught

Van dinsdag op woensdag is een 37-jarige dronken inwoner uit Vught op de Bosscheweg in zijn woonplaats met zijn fiets op de straat gevallen en gewond geraakt. De man bleek duidelijk teveel te hebben gedronken. Hij miste door de val onder andere een paar voortanden en is met diverse verwondingen in zijn gezicht per ambulance naar het GZG gebracht.

GESTOLEN AUTO EN VUURWAPEN AANGETROFFEN, VIER VERDACHTEN AANGEHOUDEN, Vught

Dinsdagmiddag heeft de politie op het Ploegveld in Vught twee inwoner uit Litouwen (22 en 29 jaar) en twee Russen (15 en 18 jaar) aangehouden in een gestolen BMW. In het voertuig troffen agenten een vuurwapen aan. Surveillerende agenten zagen de auto met de mannen staan en vertrouwden het niet helemaal. Bij controle bleek dat de auto in Duitsland was ontvreemd. Bij een onderzoek in de auto troffen de agenten een vuurwapen en inbrekerswerktuigen aan. Het viertal is aangehouden en inmiddels inverzekeringgesteld. Het vuurwapen en de auto zijn inbeslaggenomen.

ROODLICHTCONTROLES BIJ SPOORWEGOVERGANGEN, Boxtel

Woensdagmorgen heeft de politie Boxtel extra gecontroleerd op het negeren van het rode licht bij spoorwegovergangen. Zeven automobilisten trotseerden het risico van een aanrijding met een treinen kregen een bekeuring.

GETUIGE OPROEP AANRIJDING, Boxtel

De politie zoekt eventuele getuigen van een aanrijding tussen een blauwe personenauto, bestuurd door een ca. 20-jarige man en een scholier op de fiets. De fietser kwam hierdoor ten val en liep een pijnlijke rug en een beschadigde fiets op. De fietser reed dinsdagmiddag omstreeks 15.30 uur over het Apollopad in Boxtel in de richting van de basisschool De Brink. Bij de oversteek werd hij aangereden door de bestuurder van de blauwe personenauto en kwam te val. De automobilist reed door zonder zijn identiteit bekend te maken. Eventuele getuigen kunnen zich melden bij de politie in Boxtel via telefoonnummer 0900-8844.