Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 30-10-2002 Persberichten District Maasland

BROMFIETSER LICHTGEWOND BIJ AANRIJDING, Heesch

Dinsdagavond is een 17-jarige bromfietser uit Heesch op de kruising Vinkelsestraat / Nieuwstraat in zijn woonplaats lichtgewond geraakt bij een aanrijding. Hij reed over het verplichte bromfietspad en kreeg geen voorrang van een 19-jarige automobilist, eveneens afkomstig uit Heesch, die over de Nieuwstraat reed. De bromfietser kwam ten val en is per ambulance met voetletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Oss.

SNELHEIDSCONTROLE, Vinkel

Woensdagmiddag zijn tien automobilisten op de Papendijk in Vinkel bekeurd wegens overtreding van de maximum snelheid van 50 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 84 km/h.

MILIEUCONTROLE, Geffen

Woensdagmiddag hebben gemeente en politie gezamenlijk een tweede milieucontrole gehouden bij een bedrijf aan de Heesterseweg in Geffen. Bij het bedrijf waren diverse materialen als; accuzuur, accus, koelvloeistof etc. na een eerder gemaakte afspraak daartoe niet afgevoerd of op de juiste wijze opgeslagen. De gemeente heeft de man een dwangsom van 500,= opgelegd voor iedere dag dat de overtredingen voortduren.

BEDRIJFSINBRAAK, Berghem

Van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijf aan de Julianastraat in Berghem. Uit het pand zijn een gering bedrag aan geld en enkele autoradios ontvreemd.