LAD

Nieuws

In ledenvergadering LAD:

De vergadering vond plaats in Domus Medica in Utrecht. Als eerste hield LAD-voorzitter Evert Bais zijn jaarrede. Ook het financieel beleid van de LAD kwam uitgebreid aan bod.

Vragen
De vergadering verliep over het algemeen rustig. De leden stelden wel kritische vragen over de ontwikkelingen in de jeugdgezondheidszorg en de verpleeghuisgeneeskunde en over de Arbeidsvoorwaardenregeling Huisartsen in Gezondheidscentra (AHG), waarover de leden op dit moment worden geraadpleegd. Ook werd ingegaan op de ontwikkeling van het ledenbestand en de groei van het aantal leden in alle sectoren.

Vacatures
Tijdens de verkiezingen van het bestuur werden Guido de Kanter, verzekeringsarts en Joost van Pelt, assistent-geneeskundige in opleiding, voorgedragen. Vanwege het vertrek van bestuursleden is een aantal vacatures ontstaan. Voorzitter Evert Bais riep de leden dan ook op om collegas te attenderen op deze vacatures. Bent u LAD-lid én geïnteresseerd in een plaats in het bestuur, dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat van de LAD.