Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 30-10-2002 3e Persbericht van woensdag 30 oktober 2002

Berichten uit de regio

Bladel: Wapens van overvallers gevonden
Vanmiddag zijn, bij een uitgebreid onderzoek in de wijk waar de vier verdachten van een overval op een winkel aan de Schoolstraat te Reusel gisteren zijn aangehouden, twee vuurwapens aangetroffen. Deze wapens zijn voor onderzoek veilig gesteld.

Eindhoven: Man met drugs aangehouden.
Op de Grote Berg is vanmiddag om 14.10 uur een 23-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. Uit onderzoek bleek dat de man in het bezit was van drie bolletjes cocaïne. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau. De drugs zijn inbeslaggenomen.

Bladel: Aanhouding inbrekers
Op de Egyptischedijk zijn vanmiddag om 15.33 uur drie inwoners van Veldhoven van 19, 28 en 30 jaar oud aangehouden. Getuigen hadden gezien dat de verdachten van een erf bij een woning aldaar afkwamen. Bij controle, door de politie bleek dat er in de woning ingebroken was. In het voertuig van de verdachten werden inbrekerswerktuigen en een horloge aangetroffen. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld. Het horloge en het gereedschap zijn inbeslaggenomen en veilig gesteld.

Helmond: Vier mannen aangehouden na winkeldiefstal Op de Markt zijn vanmiddag om 16.05 uur vier inwoner van Den Haag van 16,18,19 en 22 jaar oud aangehouden. De mannen werden in een winkel op heterdaad aangehouden bij het wegnemen van een videocamera. Bij fouillering bleek dat de mannen ook in het bezit waren van enkele gsms, een slof sigaretten en een vlindermes . De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld. De aangetroffen goederen zijn inbeslaggenomen.