FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Versatel sluit meerjarige contracten met FloraHolland en Railion Benelux NV (30-10-02)

Amsterdam, 30 oktober 2002. Versatel Nederland B.V. heeft vandaag bekendgemaakt dat het driejarige contracten heeft gesloten voor de levering van datacommunicatie diensten aan FloraHolland en Railion Benelux N.V. Versatel verbindt 20 vestigingen tot het Railion Virtual Private Network (VPN). Voor FloraHolland koppelt Versatel vijf vestigingen tot een VPN en zal het al het internationale telefoonverkeer gaan routeren. De twee contracten vertegenwoordigen samen een waarde van ongeveer 1,4 miljoen.

Laurens Sandt, Teamleider Telefonie Infrastructuur van FloraHolland: "FloraHolland is als veilingorganisatie marktleider in het verhandelen van sierteeltproducten, met vijf vestigingen dichtbij de belangrijkste Nederlandse productie- en afzetgebieden. Intensieve en persoonlijke dienstverlening gecombineerd met snelle en doeltreffende logistiek zijn belangrijke kenmerken van onze bedrijfsvoering. Wij zochten een snelle, flexibele en betrouwbare oplossing voor de afhandeling van ons dataverkeer tussen alle vestigingen en Versatel bood ons de beste optie. Het bedrijf beschikt over een kwalitatief hoogwaardig netwerk en biedt voor elke locatie een flexibele oplossing."

Lex Brinkhuijsen, Datacom expert van Railion Benelux N.V., verklaarde: "Railion is een internationaal opererende transportonderneming met als kernactiviteit railvervoer en is een onderdeel van Railion GmbH, een samenwerkingsverband tussen Deutsche Bahn, NS Cargo en de Deense Spoorwegen. Naast het aanbod van kwalitatief hoogwaardig railvervoer bouwt Railion voortdurend aan nieuwe integrale logistieke ketens om een compleet product te leveren met alle service aspecten die daarbij horen. Aangezien veel vrachttransporten 's nachts plaatsvinden is het voor ons van groot belang dat het netwerk voortdurend beschikbaar is en bewaakt wordt. Versatel garandeert deze service levels en biedt ons een betrouwbaar en kostefficiënt datacommunicatie netwerk met pasklare aansluitingmethoden voor elke vestiging.

"Wij zijn zeer verheugd dat moderne logistieke bedrijven als Railion en FloraHolland hebben gekozen voor Versatel als partner om hun interne bedrijfsprocessen verder te optimaliseren. Het toont aan dat de schaalbare VPN diensten van Versatel uitermate geschikt zijn om meerdere vestigingen van bedrijven met elkaar te verbinden tot een eigen netwerk," aldus Atilla Gültuna, Managing Director van Versatel Nederland.

Met VPN diensten kunnen diverse klantlocaties efficiënt en transparant met elkaar verbonden en flexibel opgewaardeerd worden. Versatel levert en beheert het complete netwerk, inclusief apparatuur op locatie en voorziet indien gewenst in een uitgebreide eindgebruikersrapportage.


---