Gemeente Katwijk


* Bewoners van Koestal praten mee over herinrichting wijk

---

Bewoners van Koestal praten mee over herinrichting wijk

Katwijk, 14 oktober 2002

De gemeente Katwijk is van plan om een aantal zaken in de wijk Koestal opnieuw in te richten. Het betreft het gebied tussen de Koningin Julianalaan, Gravin van Burenlaan, Provinciale weg N206 en Zeeweg. Tijdens een informatieavond op 30 oktober a.s. kunnen de bewoners van deze wijk meepraten over deze plannen.

De veranderingen in de wijk hebben betrekking op de aanleg van een 30 km/h gebied, waarbij de gemeente in het hele gebied verkeersplateau's en verkeersdrempels wil aanleggen. In de Koningin Julianalaan is de gemeente van plan om ter hoogte van het Bosplein verkeersremmende maatregelen te treffen. Ook de aansluiting van de Zilverschoon op de Koningin Julianalaan wordt aangepast. Gelijktijdig met deze werkzaamheden zal de gemeente de riolering vervangen in de Prinses Marijkelaan, Prins Bernhardlaan en Prinses Beatrixlaan tussen de Prinses Margrietlaan en Louise de Colignylaan. In de Prinses Beatrixlaan wordt ook de gas- en waterleiding vervangen.

De uitvoering van de werkzaamheden vinden naar verwachting eind 2002 en begin 2003 plaats. Tijdens de informatieavond krijgen bewoners nog meer informatie over de plannen en hebben zij de gelegenheid om over de plannen mee te praten.

De gemeente Katwijk nodigt dan ook alle bewoners van de Koestal uit voor deze informatieavond. Deze vindt plaats op woensdag 30 oktober 2002 om 20.00 uur
in de burgerzaal van het gemeentehuis van Katwijk.