Anti Racisme Informatie Centrum

MO!
Programma gericht op jongerencultuur in de Rotterdamse wijk Delfshaven

30 oktober 2002

In het kader van het Dunya Wereldprogramma vindt 30 oktober de tweede editie van mo! plaats. Een jongerenprogramma dat zich richt op de vele aspecten van de jongerencultuur in Delfshaven en omstreken.Er wordt naar een dynamisch, vernieuwend, uitnodigend en verrassend programma gestreefd. Of dat allemaal lukt is natuurlijk de vraag. Wie het antwoord wil weten rest niets anders dan komen kijken, luisteren en, en wie weet, meedoen.
Tijdens deze tweede aflevering zullen er optredens zijn van de dichters Shay en Jeroen Zwaap, van de hiphoppers Ruff, Rugged & Raw en van Black Soul & Kain met in hun midden de rapper John Brown. Verder zal Da Skittles Crew hiphop en streetdance brengen en zal de R&B zangeres Jayanti eigen composities ten gehore brengen.

Uiteraard zullen ook de vaste programmaonderdelen niet ontbreken, te weten Veejay Funnyman, de theatergroep Streetwise en de houseband. Ook zal er wederom gedebatteerd worden onder de bezielende leiding van Max Ohlenschlager. Onder andere het Landelijk Bureau Racismebestrijding en de Popunie zullen afgevaardigden sturen.

Datum: woensdag 30 oktober
Aanvang : 19.30 uur
Entree: ¤ 2,50
Locatie: Het Prinses Theater, Schiedamseweg 19a, Rotterdam Reserveringen: 010-4255050