Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 31 oktober 2002

Team Oosterhout

Geen bijzonderheden

Team Dongen

Fietser aangereden

DONGEN - Op het kruispunt van de Wilgenstraat en de Kastanjestraat is vanmorgen rond kwart voor twaalf een 83-jarige inwoner van Dongen aangereden door een personenauto. De bestuurder van deze auto, een 60-jarige inwoner van Dongen, reed over de Wilgenstraat. Op de kruising sloeg de automobilist rechtsaf, waarbij hij verzuimde om de fietser de vrije doorgang te geven. De fietser raakte bij de aanrijding gewond en werd met een hoofdwond naar het TweeStedenziekenhuis in Tilburg gebracht.

Team Gilze Rijen

Geen bijzonderheden

Team Waalwijk

Met drank op achter het stuur

WAALWIJK - Vanmiddag om één uur hebben agenten aan de Taxandriaweg West een 34-jarige man, die zonder vaste woon- of verblijfplaats is, aangehouden. Bij controle bleek, dat de man met te veel drank op achter het stuur van zijn auto zat. Aan het bureau blies de man een alcoholpromillage van 1,00 had. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Bovendien kreeg hij een rijverbod van vier uren opgelegd.

Team Loon op Zand

Geen bijzonderheden

Team Geertruidenberg / Drimmelen

Met drank op de weg op

GEERTRUIDENBERG - Gisteravond, even voor negen uur, hebben agenten aan de Stationsweg een 59-jarige man uit Oisterwijk aangehouden, nadat bij controle bleek dat de man met te veel drank op achter het stuur van zijn auto zat. Aan het bureau blies de man een alcoholpromillage van bijna 0,6 promille. Hij kreeg een transactie van 190 euro aangeboden. Daarnaast kreeg de man een rijverbod van één uur.

Snelheidscontroles

DRIMMELEN / HOOGE ZWALUWE - Agenten van het politieteam Geertruidenberg / Drimmelen hebben gisteren op verschillende locaties snelheidscontroles gehouden. Tussen twaalf en twee controleerden zij aan de Kerkdijk Heikant. Hierbij vielen 30 bekeuringen, terwijl 233 weggebruikers de controlepost passeerden De hoogst gemeten snelheid bedroeg 59 kilometer per uur.

Tussen twee en vier controleerden de agenten aan de Spoorstraat in Hooge Zwaluwe. Hier kwamen 400 weggebruikers langs de radar. Van hen reden er 47 te hard en de hoogst gemeten snelheid bedroeg hier 68 kilometer per uur.

RAAMSONKSVEER - Gistermorgen tussen 10 en 11.30 uur controleerde de politie aan de Breetweerlaan. Hierbij heeft de politie 343 passanten gecontroleerd. Er reden er 31 te hard en de hoogst gemeten snelheid hier bedroeg 70 kilometer per uur.

Jongen aangereden, automobilist rijdt door

MADE - Gistermiddag, even na vijf uur werd aan de Kastanjelaan een 10-jarige jongen op zijn fiets van achteren aangereden door een personenauto. De jongen liep bij deze aanrijding een scheur in een van de knieschijven op. De automobilist reed na de aanrijding door zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. De GGD heeft de jongen naar het St, Ignatiusziekenhuis in Breda gebracht.

Bron: Carel Bouman