Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

HALDERBERGE: donderdag 31 oktober 2002

Diefstal skimmia`s

Afgelopen nacht zijn vanuit de Timberwolfstraat in Oudenbosch de skimmiaplanten uit de voortuin ontvreemd. De 81-jarige benadeelde wenste geen aangifte te doen.

Inbraak in auto`s

Afgelopen nacht is in Hoeven op een vijftal plaatsen ingebroken in geparkeerde personenautos.

In alle gevallen werd het raam van een portier ingeslagen. Vanuit een auto aan de Repinge werd de autoradio gestolen. In een auto aan de President van Rijenlaan werd naast de autoradio-/CD-speler bovendien een mobiele telefoon buitgemaakt. Bij een auto aan de P.Kuijperslaan werd, naast de autoradio-/CD-speler een tweetal jassen ontvreemd. Bij een andere auto die aan de P.Kuijperslaan geparkeerd stond werd alleen de ruit ingeslagen. Het laatste gold eveneens voor een auto aan de Voorste Monnikenland.

Eenzijdig ongeval motorrijder

Donderdagmiddag 31 oktober omstreeks 15.15 uur raakte een motorrijder zwaar gewond toen hij aan de Parallelweg langs de A58 ten val kwam. De 28-jarige man uit Roosendaal kwam vanuit de richting Bosschenhoofd en reed in de richting van Zegge, toen hij in een flauwe bocht de macht over het stuur verloor. Hij raakte met zijn voorwiel in het talud bij een sloot, werd vervolgens met motor en al over de sloot gelanceerd en kwam pas vele meters verder tot stilstand. Ambulancepersoneel heeft de man eerst gestabiliseerd en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De man hield aan zijn val vermoedelijk een dwarslaesie over. Hij was pas twee weken in het bezit van zijn motorrijbewijs.

Bron: Manon Ostendorf