Gemeente Heeze-Leende


Beter een goede buur, dan...

Op 23 september is de projectgroep 'Heeze-Leende Kerngezond' gestart met een postercampagne: Beter een goede buur, dan

Het is u vast al opgevallen dat in Heeze, Leende en Sterksel posters hangen met slogans als: Buurten, Brabants voor contact, Gezocht, een goede buur of Verbeter de buurt, begin bij jezelf. Met deze posteractie willen de projectgroep mensen aan het denken zetten over wat het betekent om een goede buur te zijn.

Ook de scholen zijn gevraagd om hieraan mee te werken en er met de kinderen over te praten of de kinderen zelf iets te laten maken. Op het gemeentehuis hangen nu tal van kleurplaten, verhalen en stripverhalen van leerlingen van de basisscholen. Een heel mooi gezicht, dat u zeker moet bekijken! Tot eind november kunnen kinderen inzendingen doen. In december zal er onder alle inzenders een geldprijs worden verloot, die besteed moet worden op de school.

Ook andere inwoners van Heeze-Leende kunnen in aanmerking komen voor een geldprijs, beschikbaar gesteld door WoCom. Deze prijs moet dan wel besteed worden aan iets in de buurt.
Om hiervoor in aanmerking te komen kan men een inzending sturen naar de gemeente, postbus 10.000, 5590 GA Heeze o.v.v. Beter een goede buur, dan.
De inzending, mag van alles zijn, maar moet passen binnen het thema: Beter een goede buur, dan