CARGLASS

De twaalf beste servicemonteurs strijden om nationale titel

Eindhoven - De voorrondes van de Carglass Cup zijn achter de rug. Deze competitie biedt servicemonteurs de kans om hun professionaliteit te tonen in het specialisme van autoruitreparatie en -vervanging. Twaalf specialisten hebben zich geplaatst voor de nationale finale in Tilburg. Op zondag 3 november gaan deze vakmensen strijden om de titel 'Beste servicemonteur van Nederland'.

Zesenveertig servicemonteurs hebben zich afgelopen maand van hun beste kant laten zien. In een sportieve strijd moesten zij niet alleen hun vaktechnische kennis aantonen, maar ook hun service- en klantgerichtheid. Nauwkeurigheid en feilloze beheersing van de hightech apparatuur vormden daarbij belangrijke aspecten in de beoordeling.

Van Assen tot Maastricht
De verschillen tussen de deelnemers waren uiterst klein. De finale belooft dus een spannende strijd te worden. De finalisten zijn werkzaam bij Service Centers door heel Nederland. Behalve de titel zijn er voor de deelnemers leuke geldbedragen te winnen. Ook de supporters kunnen in de prijzen vallen. Reden te meer om favoriete deelnemers aan te komen moedigen.

De finale vindt plaats op 3 november vanaf 10.00 uur in Service Center Tilburg. Collega's, familie, vrienden en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij dit spektakel.

(kader)
Finalisten Carglass Cup 2002:

Richard Scholtemeyer, Carglass Almere
Dennis van der Kolk, Carglass Helmond
Adis Zepcan, Carglass Woerden
Ronald van Meer, Carglass Breda
Roland Sikkel, Carglass Leiden
Fokke Dijkman, Carglass Assen
André Drayer, Carglass Hoofddorp
Bob van Hooff, Carglass Maastricht
Renier Oosterman, Carglass Utrecht
Arjen Deventer, Carglass Gorinchem
Achmed Marchouh, Carglass Rotterdam Kralingen
Marcel Wijnands, Carglass Doetinchem


---

Noot voor de redactie (