Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 4-11-2002 Persberichten district Maasland

TE VEEL GEDRONKEN BIJ AANRIJDING, Ravenstein

Zondagmiddag werd een aanrijding gemeld op de Dorpenweg in Ravenstein. Op de Dorpenweg was een aanrijding ontstaan tussen een auto bestuurd door een 58-jarige man uit Berghem en een auto bestuurd door een 33-jarige man uit Ravenstein. Bij controle bleek dat de man uit Ravenstein veel te veel had gedronken om een auto te mogen besturen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 7 uur.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

Zondagmiddag werd een aanrijding gemeld op de Gasstraat in Oss. Een 33-jarige man uit Oss had op de Gasstraat een op een parkeerstrook stilstaande auto aangereden. Bij controle bleek dat de man te veel had gedronken. Tegen de Ossenaar is proces-verbaal opgemaakt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van 6 uur.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR GEWELD, Oss

Zondagavond zijn twee mannen, 22 en 19 jaar uit Oss aangehouden. De twee hadden op de Burgwal in Oss een 41-jarige Ossenaar met vermoedelijk een ketting mishandeld. Het tweetal is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.