Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 4-11-2002 2e persbericht van maandag 4 november 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhoudingen na diefstal uit woning
Twee 15-jarige Eindhovense jongens zijn vanmorgen in hun woningen aan de Roosje Vosstraat en de Ferguutstraat aangehouden. Ze worden verdacht van de diefstal uit een huis aan de Il Trovatore op 22 oktober jongstleden. Daarbij werden twee fotocameras met lenzen, een zonnebril, sieraden, een herenhorloge, een damesjas en 50 Euro contant geld weggehaald. Eén van de twee zit nog vast voor nader onderzoek, de ander is met een proces-verbaal weggestuurd.

Eindhoven: Inbraak in gebouw
Bij een inbraak in een pand aan De Esp zijn het afgelopen weekeinde bouwmaterialen meegenomen. Er verdwenen twee lassets met flessen en een hoeveelheid gereedschap. Omdat er aan het gebouw wordt gewerkt, staan er steigers tegenaan. De daders zijn vermoedelijk via die steigers in het pand gekomen.

Geldrop: Identiteit dode man bekend
De man, die afgelopen vrijdagavond in de buurt van het station in Geldrop door een trein werd aangereden en daardoor overleed, blijkt de 37-jarige J. Vrieze uit Eindhoven te zijn. De identiteit van de man was tot vanmorgen bij de politie nog onbekend. Hij is door familie herkend n.a.v. een opsporingsbericht in de regionale pers.

Geldrop: Inbraak in sportcomplex
Het afgelopen weekeinde is ingebroken in een sportcomplex aan de Heggestraat. Daarbij zijn twee computers met beeldschermen en een koffie-automaat weggehaald. Ook verdween er fitness-apparatuur. Het is nog onduidelijk hoe de inbrekers zijn binnengekomen; er zijn geen braaksporen gevonden.

Veldhoven: Snelheidscontrole
Op De Run 5300 is tussen 13.00 en 14.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 538 gecontroleerde voertuigen reden er 109 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 94 km/u, waar 50 km/u gereden mag worden.