Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

www.vrije-energiemarkt.nl wijst ondernemers de weg op de geliberaliseerde energiemarkt

Amsterdam, 4 november 2002

Geachte redactie,

Op maandag 4 november gaat er voor ondernemend Nederland een belangrijke website van start: www.vrije-energiemarkt.nl.

Op deze site kunnen ondernemers zich gemakkelijk oriënteren op de voordelen die de geliberaliseerde energiemarkt hen biedt. De site is waardevol voor zo'n 515.000 ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf die zelf hun energieleverancier mogen kiezen.

Vrije-energiemarkt.nl geeft een zeer uitgebreid overzicht van energieleveranciers, onderverdeeld in de midzakelijke en kleinzakelijke markt. Ondernemers kunnen via deze overzichtelijke site direct een offerte aanvragen bij verschillende leveranciers. Naast gebruiksgemak biedt de site heldere adviezen. We wijzen ondernemers erop dat zij bij de keuze voor een energieleverancier niet alleen naar de prijs moeten kijken, maar ook naar zaken als leveringsvoorwaarden, contractduur en opzegtermijn.

Wat verder opvalt aan vrije-energiemarkt.nl is de handige informatie over groene energie. Zo geven wij aan dat bij een aantal energieleveranciers groene stroom niet duurder is dan gewone energie.

Vrije-energiemarkt.nl. is een initiatief van La Red - de internetwegwijzer voor energie. Wij verwierven vorig jaar landelijke bekendheid met onze prijsvergelijkingssite groene-energieprijzen.nl. Ons nieuwste initiatief, vrije-energiemarkt.nl, is reeds met veel instemming begroet door MKB-Nederland. Deze organisatie roept via onze site zakelijke energieverbruikers op zich goed te oriënteren op de vrije markt. Ik hoop dat de inhoud van vrije-energiemarkt.nl u kan overtuigen en dat u in uw medium aandacht aan de site wilt besteden. Heeft u vragen, dan kunt u mij bereiken op telefoonnummer 020 - 685 32 45.

Vriendelijke groet,
Chris de Boer, namens La Red - de internetwegwijzer voor energie