Ministerie van Economische Zaken
Berichtnaam: Benoeming directeur bureau voor de Industriële Eigendom
Nummer: 159

Datum: 08-11-2002

De ministerraad heeft op voorstel van minister Remkes van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en in overeenstemming met minister Hoogervorst van Economische Zaken besloten de heer drs. H.F.G. Geijzers te benoemen tot directeur van het Bureau voor de Industriële Eigendom van het ministerie van Economische Zaken. Dit Bureau is een agentschap van het ministerie van Economische Zaken. De directeur is tevens voorzitter van de Octrooiraad. De benoeming gaat in op 1 januari 2003.

De heer Geijzers is sinds 1997 algemeen directeur van het EZ-agentschap Senter. Daarvoor heeft hij diverse functies bekleed binnen het ministerie van Economische Zaken. Harry Geijzers (1942) studeerde economie (bedrijfseconomische richting met bijzondere studie algemene economie) aan de Katholieke Universiteit Brabant in Tilburg. Hij volgt de heer mr. R.L.M. Berger op, die met pensioen gaat.

De benoeming van de heer Geijzers is tot stand gekomen via de procedure voor de topmanagementgroep van de Algemene Bestuursdienst.