PRINS EN DINGEMANSE B.V.

Prins & Dingemanse introduceert waterdichte oesterverpakking

De afgelopen jaren is de belangstelling voor Zeeuwse oesters sterk toegenomen. Steeds meer mensen ontdekken dat de oester niet alleen in de decembermaanden, maar het hele jaar door, een heerlijk, feestelijk product is. Voor veel consumenten vormt de lekkende houten verpakking waarin oesters traditioneel worden verpakt, een belemmering om oesters thuis te eten. Immers, de boodschappentas en koelkast worden nat en bovendien is het mandje lastig open te maken. Bovendien is het aantal oesters per houten kistje vaak te groot voor de gemiddelde consument. Met als gevolg dat men oesters vaak los koopt. Eigenlijk een tamelijk omslachtige manier van oester eten.
Prins & Dingemanse komt nu, na ervaring opgedaan te hebben met de succesvolle waterdichte mosselverpakking, met de ideale oplossing :de waterdichte oesterschaal.Deze neemt in 1 keer alle nadelen weg die kleven aan het houten kistje. De oesters blijven dankzij de beschermende atmosfeer zeevers en smakelijk, terwijl lekken en geurafgifte tot het verleden behoren. Wat ook uniek is: door het venster kan de consument direct zien wat hij koopt en dat geeft vertrouwen.

Prins & Dingemanse oesters zijn vanaf begin november waterdicht verpakt te koop per 6, 12 en 25 stuks.

++++ einde persbericht ++++

Bericht voor de redactie:
Voor meer informatie en een digitaal packshot van deze nieuwe waterdichte oester- verpakking kunt u contact opnemen met:

Prins & Dingemanse b.v.
Edwin Foudraine of Arno Dirkzwager
Postbus 63
4400 AB Yerseke

0113-572910
a.dirkzwager@prinsendingemanse.com


08 nov 02 14:41