KPN NV

Datum
KPN Mobile lanceert nieuw i-modeTM toestel 12 November 2002 Nummer
02/40



Met de Toshiba TS21i lanceert KPN Mobile vandaag een tweede i-mode toestel naast de NEC n21i. De Toshiba TS21i heeft een bijzonder handzaam formaat, eenvoudige bediening, een helder 256 kleuren beeldscherm en een geïntegreerde antenne.

De Toshiba TS21i zal afhankelijk van het gekozen abonnement vanaf EUR 0* worden aangeboden. In de eerste drie maanden kan de klant gratis i-mode gebruiken (tot 10 Mb per maand). De Toshiba wordt geleverd met een handige extra batterij waardoor permanente beschikbaarheid gegarandeerd is.

Dankzij de speciale i-mode toets is de Toshiba gemakkelijk te bedienen. Er is een speciale handsfree-carkit ontwikkeld.

Met i-mode krijgen gebruikers makkelijk en snel toegang tot privé- en zakelijke informatie, waar en wanneer ze dat willen. De beurskoersen, nieuwsberichten of het weerbericht, verkeers-informatie of het telefoonboek; ze zijn altijd actueel op i-mode. Maar ook foto's ontvangen en versturen, betaald parkeren, agendafaciliteiten, evenementenkalender raadplegen, een auto zoeken of beltonen downloaden zijn mogelijk op i-mode. Iedere week komen er nieuwe diensten bij.

KPN Mobile biedt i-mode aan in zowel Nederland, Duitsland als België. In deze landen wordt samengewerkt met honderden nationale en internationale informatieleveranciers. Daarnaast hebben gebruikers toegang tot duizenden 'open' sites waar derden informatie ter beschikking stellen.


Noot voor de redactie,