06 S oftware door CRN verkozen tot 'E-reseller van 2002'

Lezers van Computer Reseller News kennen 06 Software nationale Channel Award toe

Amstelveen, 12 november 2002 - 06 Software, Computers & Solutions is door de lezers van het Nederlandse IT-tijdschrift Computer Reseller News (CRN) verkozen tot 'E-reseller van het Jaar 2002'. Eddy Gans, directeur van 06 Software, nam tijdens een gala-avond op woensdag 6 november de award in ontvangst uit handen van gastvrouw Bridget Maasland.

Lezers van CRN, voornamelijk fabrikanten, distributeurs en resellers, konden via de website van het blad nominaties aandragen voor diverse categorieën, zoals beste hardwareleverancier, beste softwareleverancier, beste netwerkleverancier, beste PC-distributeur, etc. Uit de in totaal 40 genomineerde bedrijven konden de lezers vervolgens de hoofdwinnaars kiezen binnen de in totaal twaalf categorieën, waaronder die voor de E-Reseller van het Jaar 2002.

"Dit is echt een fantastische erkenning voor de mensen van 06 Software door de hele markt. We hebben met elkaar hard gewerkt om deze positie te kunnen behalen en zullen er alles aan doen om deze erkenning ook verder waar te blijven maken," zegt Gans.

06 Software, Computers & Solutions is er de afgelopen jaren in geslaagd om - tegen de marktontwikkelingen in - te blijven groeien en zijn marktaandeel verder uit te breiden. Volgens een in juli van dit jaar verschenen onderzoek van het onderzoeksbureau EIM behoort 06 Software tot de top 100 snelst groeiende zelfstandige bedrijven in Nederland (nummer 96). In Europa is Systemax, het moederbedrijf van 06 Software, Computers & Solutions, al een aantal jaren nummer één in haar categorie, met vestigingen in Engeland (het Europese hoofdkantoor), Schotland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden.