Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Calcutta, 12 november 2002

www.facesofindia.com
Verschijnt binnenkort

== India te kijk op cd-rom: Faces of India ==

Meer dan 400 digitale foto's van kleurrijke, mooie, aardige, heilige, vrolijke, verdrietige, onaardige en lelijke mensen in India; volwassenen en kinderen,
bejaarden en zuigelingen, arme sloebers, rijke snobs en gewone, hardwerkende Indiers staan op de cd-rom Faces of India. De cd is het resultaat van een 8 maanden durende reis door Azië, die de Nederlandse fotojournalist en wereldreiziger Peter de Ruiter tot in alle uithoeken van India bracht. Voor de cd, die op 1 december verschijnt, maakt De Ruiter op dit moment de laatste opnames in Calcutta en Faranasi.

ANWB
Een deel van de foto's wordt, met begeleidend commentaar, vanaf december maandelijks gepubliceerd in e-mail rubriek van het blad REIZEN van de ANWB. Een selectie van de fotoserie kan vandaag al worden bekeken op de website www.facesofindia.com.

De cd Faces of India bevat tevens alle 250 afleveringen van 'DailyIndia' en 'DailyAsia', het internetjournaal waarin De Ruiter dagelijks vanuit Azië live zijn online reisreportages heeft gepubliceerd. Tevens is op de cd-rom een programma opgenomen waarmee de kijker de foto's als een diashow automatisch aan zich voorbij kan laten gaan.

NOOT voor de redactie,