DIERENBESCHERMING

Beter voor Dieren Agenda 2003

Dierenbescherming lanceert 'Beter voor Dieren Agenda 2003'

Den Haag, 11 november 2002 - In december 2002 lanceert de Dierenbescherming de 'Beter voor Dieren Agenda 2003'. Deze gezinsagenda is bedoeld voor mensen die bewust in het leven staan en kiezen voor een diervriendelijke levenstijl. Zo bevat de agenda waardevolle informatie, zoals een handig overzicht van diervriendelijke adressen en producten. De Beter voor Dieren agenda is helder en overzichtelijk en biedt naast de informatie, ook volop ruimte voor het noteren van adressen en afspraken. Met de aankoop van de Beter voor Dieren Agenda 2003 steunt u het werk van de Dierenbescherming.

Bent u op zoek naar een restaurant waar overheerlijke biologische en vegetarische maaltijden geserveerd worden? Of naar een goed vakantie-adres voor uw huisdier? Cosmetica met een goed gevoel? In een handig overzicht in de agenda staan allerlei adressen waar u diervriendelijk kunt winkelen, uit eten kunt gaan en uw huisdier met een gerust hart kunt onderbrengen. Ook is er een lijst met producten aan toegevoegd die niet op dieren zijn getest.

De verkoopadviesprijs is 6,95 euro(exclusief 3,- verzendkosten). De Beter voor Dieren Agenda is te bestellen door 9,95 over te maken op rekeningnummer 25685, t.n.v. Dierenbescherming, o.v.v. Beter voor Dieren Agenda 2003. De agenda is ook verkrijgbaar via de website www.dierenbescherming.nl en de Groene Weg Slagerijen. De opbrengst van de agenda komt geheel ten goede aan het werk van de Dierenbescherming.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Daniëlla van Gennep (Communicatie-adviseur), telefoon 070 314 27 29 Dierenbescherming
Floris Grijpstraat 2
2596 XE Den Haag

12 nov 02 17:23